Pondhokreja, Bulu, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondhokreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanBulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pondhokreja (panulisan jroni basa Indonésia Pondokrejo) iku désa ing kacamatan Bulu, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.