Semenanjung Televisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Semenangjung TV
JaringanSTV Network
NegaraIndonesia
BasaIndonesia dan Basa Melayu
Sing duwéBSA Land & Kentanix
Kasumadyan
Siaran terestrial
Kutha Batam39 UHF

Ujung Televisi ya iku salah sawijining stasiun televisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kutha Batam, kapuloanRiau, Indonesia. Stasiun TV ini dapat dinikmati melalui Channel 39 UHF di frekuensi 799.25Mhz (mirunggan daerah Kutha Batam, Kabupatèn Bintan , Kutha Tanjungpinang dan sekitarnya). Stasiun televisi ini merupakan jaringan dari STV Network.

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia