Sembalun, Lombok Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sembalun, Lombok Wétan
Nagara Indonésia

Sembalun iku kacamatan ing Kabupatèn Lombok Wétan provinsi Nusa Tenggara Kulon.

Kacamatan Sembalun punika celak kale nama ne Gunung Rinjani, lan ing nagdapipun Gunung Rinjani wonten Taman Wisata name ne Segara Anak. Wonten punika enten Gunung Baru ing tengah-tengahipun Danau segara anak

Kabupatèn Lombok Wétan, Nusa Tenggara Kulon
Lambang Kabupatèn Lombok Wétan

Kecamatan: Aikmel | Jerowaru | Keruak | Labuhan Haji | Mas Bagik | Montong Gading | Pringgabaya | Pringgasela | Sakra | Sakra Kulon | Sakra Wétan | Sambelia | Selong | Sembalun | Sikur | Suela | Sukamulia | Suralaga | Terara | Wanasaba

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Provinsi Nusa Tenggara Kulon