Menyang kontèn

Saggra Agung, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Saggra Agung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°06′17″S 112°46′15″E / 7.10477°S 112.77088°E / -7.10477; 112.77088Koordhinat: 7°06′17″S 112°46′15″E / 7.10477°S 112.77088°E / -7.10477; 112.77088
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2011

Saggra Agung iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.