Menyang kontèn

Saggra Agung, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Saggra Agung
Désa
Saggra Agung kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Saggra Agung
Saggra Agung
Saggra Agung kapernah ing Jawa Wétan
Saggra Agung
Saggra Agung
Saggra Agung kapernah ing Indonesia
Saggra Agung
Saggra Agung
Koordhinat: 7°06′17″S 112°46′15″E / 7.10477°S 112.77088°E / -7.10477; 112.77088Koordhinat: 7°06′17″S 112°46′15″E / 7.10477°S 112.77088°E / -7.10477; 112.77088
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2011

Saggra Agung iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.