Menyang kontèn

Junganyar, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Junganyar
Désa
Junganyar kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Junganyar
Junganyar
Junganyar kapernah ing Jawa Wétan
Junganyar
Junganyar
Junganyar kapernah ing Indonesia
Junganyar
Junganyar
Koordhinat: 7°05′33″S 112°41′26″E / 7.09238°S 112.69065°E / -7.09238; 112.69065Koordhinat: 7°05′33″S 112°41′26″E / 7.09238°S 112.69065°E / -7.09238; 112.69065
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2007

Junganyar iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.