Parseh, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Parseh
Désa
Parseh kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Parseh
Parseh
Parseh kapernah ing Jawa Wétan
Parseh
Parseh
Parseh kapernah ing Indonesia
Parseh
Parseh
Koordhinat: 7°05′29″S 112°45′58″E / 7.09138°S 112.76616°E / -7.09138; 112.76616Koordhinat: 7°05′29″S 112°45′58″E / 7.09138°S 112.76616°E / -7.09138; 112.76616
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2004

Parseh iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.