Menyang kontèn

Socah, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Socah
Désa
Socah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Socah
Socah
Socah kapernah ing Jawa Wétan
Socah
Socah
Socah kapernah ing Indonesia
Socah
Socah
Koordhinat: 7°05′36″S 112°42′25″E / 7.09341°S 112.70695°E / -7.09341; 112.70695Koordhinat: 7°05′36″S 112°42′25″E / 7.09341°S 112.70695°E / -7.09341; 112.70695
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2001

Socah iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.