Menyang kontèn

Keleyan, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keleyan
Désa
Keleyan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Keleyan
Keleyan
Keleyan kapernah ing Jawa Wétan
Keleyan
Keleyan
Keleyan kapernah ing Indonesia
Keleyan
Keleyan
Koordhinat: 7°04′26″S 112°43′00″E / 7.07385°S 112.7166°E / -7.07385; 112.7166Koordhinat: 7°04′26″S 112°43′00″E / 7.07385°S 112.7166°E / -7.07385; 112.7166
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2002

Keleyan iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.