Menyang kontèn

Dakiring, Socah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dakiring
Désa
Dakiring kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Dakiring
Dakiring
Dakiring kapernah ing Jawa Wétan
Dakiring
Dakiring
Dakiring kapernah ing Indonesia
Dakiring
Dakiring
Koordhinat: 7°04′51″S 112°41′16″E / 7.08087°S 112.68772°E / -7.08087; 112.68772Koordhinat: 7°04′51″S 112°41′16″E / 7.08087°S 112.68772°E / -7.08087; 112.68772
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanSocah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.02.2008

Dakiring iku désa ing Kacamatan Socah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.