Salad markuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Macaroni salad
Macaroni salad.jpgChicken macaroni salad.jpg
Top: Macaroni salad from Dayton, Virginia
Bottom: Filipino chicken macaroni salad
JinisSalad
AjanganSide dish or Appetizer
Hawa ajanganCold
Woworan pokokMacaroni, usually mayonnaise, onions, pickles, celery
Buku masakan: Macaroni salad  Médhia: Macaroni salad

Salad Macaroni minangka salah sawijining jinis olahan arupa jinis salad pasta, disajikake adhem nganggo makaroni sikut sing dimasak lan biasane disiapake nganggo mayones . [1] Kaya salad kentang utawa coleslaw sing digunakake, asring disajikake kanggo sajian barbecue, ayam goreng, utawa panganan gaya piknik liyane. [2] Kaya sajian apa wae, variasi nasional lan regional akeh nanging umume disiapake karo bawang dicincang mentah, dill utawa acar manis lan celery lan dibumboni uyah lan mrico . [3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "How to make Hawaiʻi plate-lunch-style macaroni salad". Hawaii Magazine. December 4, 2009. Dibukak ing December 22, 2017.
  2. The Christian Science Monitor (September 24, 2014). "Buttermilk bacon cheddar macaroni salad". The Christian Science Monitor. Dibukak ing December 22, 2017.
  3. Burgoyne, J.; Tremblay, C.; Van Ackere, D. (2004). The New Best Recipe. Best Recipe. America's Test Kitchen. p. 103. ISBN 978-0-936184-74-6. Dibukak ing December 22, 2017.