Markuni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Praupané markuni

Markuni ya iku sawijining jinis panganan pasta sing wujudé kaya déné pipa bengkok. Markuni digawé saka glepung lan diprodhuksi nganggo mesin ing kahanan garing. Racaké markuni dadi gegenep nalika masak jangan sop, isèn-isèn sosis Sala, lan bisa uga di gorèng dadi nyamikan.