Panganan sisih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajian saka makaroni lan keju
Sajian saka salad Yunani

Masakan sisih iku kaya ta salad, kentang lan roti umume digunakake kanthi kursus utama ing pirang-pirang negara ing sisih kulon. Beras lan couscous, wis saya misuwur ing saindenging Eropa, utamane ing acara-acara resmi (kanthi katon couscous luwih umum ing pesta nedha bengi karo Olahan Timur Tengah).