Coleslaw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Coleslaw
2015-12-20 Spitzkohlsalat mit Möhren anagoria.JPG
Coleslaw made with mayonnaise
Jeneng liyanéSlaw
JinisSalad
AjanganSide dish
Panggonan asalNetherlands[1]
Woworan pokokFine shredded raw cabbage; vinaigrette (acetic acid (vinegar essence) or vinegar, vegetable oil, salt) or mayonnaise and salad cream
Buku masakan: Coleslaw  Médhia: Coleslaw

Coleslaw (saka Walanda koolsla makna tembung 'Gobis salad'), uga dikenal minangka cole slaw utawa mung slaw, punika olahan sisih dumadi utamané saka rajangan kang apik mentahan Gobis

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné karo salad klamben, umum salah siji vinaigrette utawa mayonnaise . Coleslaw sing disiapake karo vinaigrette bisa entuk manfaat saka umur dawa sing diwenehake dening pickling . Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Engelhardt, Elizabeth (2009). Republic of barbecue : stories beyond the brisket. Austin: University of Texas Press. p. 17. ISBN 978-0292719989.