Timun acar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pickled cucumber
Pickle.jpg
A deli pickle
Jeneng liyanéPickle, gherkin
AjanganHors d'oeuvre
Woworan pokokCucumber, brine or vinegar or other solution
VariasiCornichon, gherkin
Buku masakan: Pickled cucumber  Médhia: Pickled cucumber

Timun acar (umume dikenal minangka acar ing Amerika Serikat lan Kanada, lan kulit jeruk ing Inggris, Irlandia, Australia, Afrika Selatan lan Selandia Baru) minangka salah sawijining jinis masakan timun sing wis diasinake ing brine, cuka, utawa solusi liyane lan ditinggalake kanggo fermentasi sajrone wektu, kanthi nyisipake timun ing larutan asam utawa liwat asam kanthi fermentasi lakto . Timun acar asring kalebu bagean saka pickle campuran .

Timun pickled ing jar kaca

Galeri[besut | besut sumber]