Séladaka, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Séladaka
Désa
Séladaka kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Séladaka
Séladaka
Séladaka kapernah ing Jawa Tengah
Séladaka
Séladaka
Séladaka kapernah ing Indonésia
Séladaka
Séladaka
Koordhinat: 7°28′12″S 110°34′41″E / 7.4701242°S 110.5781567°E / -7.4701242; 110.5781567Koordhinat: 7°28′12″S 110°34′41″E / 7.4701242°S 110.5781567°E / -7.4701242; 110.5781567
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02.2006

Séladaka iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)