Ngampon, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngampon
Désa
Ngampon kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngampon
Ngampon
Ngampon kapernah ing Jawa Tengah
Ngampon
Ngampon
Ngampon kapernah ing Indonésia
Ngampon
Ngampon
Koordhinat: 7°26′26″S 110°34′57″E / 7.440509°S 110.5826261°E / -7.440509; 110.5826261Koordhinat: 7°26′26″S 110°34′57″E / 7.440509°S 110.5826261°E / -7.440509; 110.5826261
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02.2008

Ngampon iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)