Menyang kontèn

Ngargaloka, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngargaloka
Désa
Ngargaloka kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngargaloka
Ngargaloka
Ngargaloka kapernah ing Jawa Tengah
Ngargaloka
Ngargaloka
Ngargaloka kapernah ing Indonesia
Ngargaloka
Ngargaloka
Koordhinat: 7°26′40″S 110°28′37″E / 7.4443179°S 110.4768555°E / -7.4443179; 110.4768555Koordhinat: 7°26′40″S 110°28′37″E / 7.4443179°S 110.4768555°E / -7.4443179; 110.4768555
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.20.2007

Ngargaloka iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.