Banyuanyar, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyuanyar
Désa
Banyuanyar kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banyuanyar
Banyuanyar
Banyuanyar kapernah ing Jawa Tengah
Banyuanyar
Banyuanyar
Banyuanyar kapernah ing Indonésia
Banyuanyar
Banyuanyar
Koordhinat: 7°28′53″S 110°33′16″E / 7.4815079°S 110.5543202°E / -7.4815079; 110.5543202Koordhinat: 7°28′53″S 110°33′16″E / 7.4815079°S 110.5543202°E / -7.4815079; 110.5543202
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02.2003

Banyuanyar iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)