Menyang kontèn

Gladhagsari, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gladhagsari
Désa
Gladhagsari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gladhagsari
Gladhagsari
Gladhagsari kapernah ing Jawa Tengah
Gladhagsari
Gladhagsari
Gladhagsari kapernah ing Indonesia
Gladhagsari
Gladhagsari
Koordhinat: 7°27′44″S 110°31′50″E / 7.4621982°S 110.5304842°E / -7.4621982; 110.5304842Koordhinat: 7°27′44″S 110°31′50″E / 7.4621982°S 110.5304842°E / -7.4621982; 110.5304842
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.20.2003

Gladhagsari iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.