Jlarem, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jlarem
Désa
Jlarem kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jlarem
Jlarem
Jlarem kapernah ing Jawa Tengah
Jlarem
Jlarem
Jlarem kapernah ing Indonésia
Jlarem
Jlarem
Koordhinat: 7°25′00″S 110°28′05″E / 7.4166186°S 110.4679176°E / -7.4166186; 110.4679176Koordhinat: 7°25′00″S 110°28′05″E / 7.4166186°S 110.4679176°E / -7.4166186; 110.4679176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02.2020

Jlarem iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)