Candhi, Ampèl, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhi
Désa
Candhi kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Jawa Tengah
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Indonésia
Candhi
Candhi
Koordhinat: 7°27′20″S 110°33′37″E / 7.4556467°S 110.5602793°E / -7.4556467; 110.5602793Koordhinat: 7°27′20″S 110°33′37″E / 7.4556467°S 110.5602793°E / -7.4556467; 110.5602793
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAmpèl
Kodhe laladan
administrasi
33.09.02.2010

Candhi iku désa ing Kacamatan Ampèl, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)