Menyang kontèn

Ryan Allsop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ryan Allsop
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ryan Allsop[1]
Tanggal lair (1992-06-17) 17 Juni 1992 (umur 32)
Papan lair Birmingham, Inggris
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 12 in)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 1
Karir nom
2007–2010 West Bromwich Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2011 West Bromwich Albion 0 (0)
2010Stockport County (nyileh) 0 (0)
2011–2012 Millwall 0 (0)
2012 Höttur 8 (0)
2012–2013 Leyton Orient 20 (0)
2013–2018 AFC Bournemouth 23 (0)
2014Coventry City (nyileh) 27 (0)
2016Wycombe Wanderers (nyileh) 18 (0)
2016Portsmouth (nyileh) 2 (0)
2017–2018Blackpool (nyileh) 22 (0)
2018Lincoln City (nyileh) 16 (0)
2018–2021 Wycombe Wanderers 99 (0)
2021–2022 Derby County 30 (0)
2022– Cardiff City 5 (0)
Tim nasional
2008 Inggris U-17 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).


Ryan Allsop (lair 17 Juni 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 9 February 2018.
  2. "Ryan Allsop". Derby County Football Club. Diarsip saka sing asli ing 9 February 2022. Dibukak ing 9 February 2022.