Jaden Philogene

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jaden Philogene
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jaden Philogene-Bidace[1]
Tanggal lair (2002-02-08) 8 Fèbruari 2002 (umur 21)[2]
Papan lair Hammersmith, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.74 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
(nyileh soko Aston Villa)
Angka 25
Karir nom
Pro:Direct Academy
2018–2021 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Aston Villa 2 (0)
2022Stoke City (nyileh) 11 (1)
2022–Cardiff City (nyileh) 4 (1)
Tim nasional
2020 Inggris U-19 1 (3)
2021– Inggris U-20 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:43, 11 November 2021 (UTC)

Jaden Philogene-Bidace (lair 8 Februari 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". www.premierleague.com. Premier League. Dibukak ing 8 January 2021.
  2. a b "Jaden Philogene-Bidace". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 November 2021.