Menyang kontèn

Mahlon Romeo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mahlon Romeo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mahlon Beresford Baker Romeo[1]
Tanggal lair (1995-09-19) 19 Sèptèmber 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Westminster, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 2
Karir nom
0000–2012 Arsenal
2012–2013 Gillingham
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Gillingham 1 (0)
2013Dover Athletic (nyileh) 1 (0)
2015–2022 Millwall 198 (2)
2021–2022Portsmouth (nyileh) 35 (0)
2022– Cardiff City 5 (0)
Tim nasional
2015– Antigua lan Barbuda 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:33, 16 January 2019 (UTC)

Mahlon Beresford Baker Romeo (lair 19 September 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Antigua lan Barbuda sing main dadi Bek kanggo Cardiff City.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Professional retain lists & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. May 2013. kc. 55. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 August 2014. Dibukak ing 18 June 2013.
  2. a b "Mahlon Romeo". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.