Ollie Tanner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ollie Tanner
Katerangan priangga
Tanggal lair (2002-05-13) 13 Mèi 2002 (umur 22)
Papan lair Bromley, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[1]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 14
Karir nom
Charlton Athletic
Arsenal
Bromley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2021 Bromley 2 (0)
2021–2022 Lewes 34 (13)
2022– Cardiff City 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:06, 22 May 2022 (UTC).


Ollie Tanner (lair 13 Mei 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Williams, Glen (19 May 2022). "Death threats, Gareth Bale comparisons and why Cardiff felt right for Tanner". WalesOnline.