Menyang kontèn

Tom Sang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tom Sang
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas Roy Sang[1]
Tanggal lair (1999-06-29) 29 Juni 1999 (umur 24)
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 12
Karir nom
Bolton Wanderers
2015–2019 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019 Manchester United 0 (0)
2019AFC Fylde (nyileh) 0 (0)
2019– Cardiff City 14 (0)
2020–2021Cheltenham Town (nyileh) 10 (0)
2022St Johnstone (nyileh) 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 6 August 2022 (UTC).


Thomas Roy Sang (lair 29 Juni 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cardiff City" (PDF). English Football League. kc. 17. Dibukak ing 20 September 2020.
  2. Bray, Joe (22 October 2018). "Who is Tom Sang? Manchester United youngster trains with first-team ahead of Juventus game". Manchester Evening News. Dibukak ing 4 February 2020.