Menyang kontèn

Jack Simpson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jack Simpson
Simpson in 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Benjamin Simpson[1]
Tanggal lair (1996-12-18) 18 Dhésèmber 1996 (umur 27)
Papan lair Weymouth, Inggris[2]
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 26
Karir nom
2005–2015 AFC Bournemouth
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2021 AFC Bournemouth 20 (0)
2015AFC Totton (nyileh) 13 (2)
2021–2022 Rangers 9 (0)
2022– Cardiff City 2 (0)
Tim nasional
2018 Inggris U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).


Jack Benjamin Simpson (lair 18 Desember 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish retained lists". Premier League. 9 June 2017. Dibukak ing 21 December 2017.
  2. "Eddie Howe insists Cherries youngster Jack Simpson has attributes to compete at top level". Bournemouth Echo. 19 December 2017. Dibukak ing 21 December 2017.