Menyang kontèn

Andy Rinomhota

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Andy Rinomhota
Katerangan priangga
Jeneng dawa Andrew Farai Rinomhota[1]
Tanggal lair (1997-04-21) 21 April 1997 (umur 27)[2]
Papan lair Leeds, Inggris
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 35
Karir nom
0000–2014 AFC Portchester
2015–2018 Reading
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2015 AFC Portchester 30 (10)
2018–2022 Reading 125 (3)
2022– Cardiff City 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 09:56, 16 July 2018 (UTC)

Andrew Farai Rinomhota (lair 21 April 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016-17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 September 2017.
  2. a b "Andy Rinomhota". 11v11. Dibukak ing 21 September 2017.