Menyang kontèn

Isaak Davies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Isaak Davies
Katerangan priangga
Jeneng dawa Isaak James Davies[1]
Tanggal lair (2001-09-25) 25 Sèptèmber 2001 (umur 22)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 39
Karir nom
2008–2021 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Cardiff City 28 (2)
Tim nasional
2017 Wales U-17 3 (1)
2018–2019 Wales U-19 5 (2)
2020 Wales U-20 1 (0)
2021– Wales U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:37, 8 May 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14:57, 3 November 2021 (UTC)

Isaak James Davies (lair 25 September 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Panyerang kanggo Cardiff City.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "EFL – Squad List 2021/22" (PDF). English English Football League. Dibukak ing 1 November 2021.