Menyang kontèn

Mark Harris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mark Harris
Harris pictured outside the Cardiff City Stadium in February 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mark Thomas Harris[1]
Tanggal lair (1998-12-29) 29 Dhésèmber 1998 (umur 25)[1]
Papan lair Swansea, Wales[1]
Dhuwur 6 ft 0 in (1.82 m)[1]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 29
Karir nom
2006–2017 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Cardiff City 57 (6)
2018–2019Newport County (nyileh) 16 (2)
2019Port Vale (nyileh) 6 (0)
2019–2020Wrexham (nyileh) 24 (3)
Tim nasional
2014–2015 Wales U-17 2 (1)
2016–2017 Wales U-19 5 (1)
2017 Wales U-20 3 (0)
2017–2020 Wales U-21 19 (3)
2021– Wales 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 June 2022 (UTC)

Mark Thomas Harris (lair 29 Desember 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Panyerang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c d Mark Harris ing Soccerway