Menyang kontèn

Joe Ralls

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Ralls
Ralls main kanggo Cardiff City ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph William Ralls[1]
Tanggal lair (1993-10-12) 12 Oktober 1993 (umur 30)[2]
Papan lair Aldershot, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 8
Karir nom

Badshot Lea

Aldershot Town
2008–2010 Farnborough
2010–2011 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– Cardiff City 291 (30)
2013–2014Yeovil Town (nyileh) 37 (3)
Tim nasional
2012 Inggris U-19 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22 August 2012

Joseph William Ralls (lair 12 Oktober 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cardiff City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 May 2013. kc. 11. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 August 2014. Dibukak ing 30 July 2013.
  2. Cithakan:Hugman
  3. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, èd. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (édhisi ka-43rd). London: Headline. kc. 448. ISBN 978-0-7553-6356-8.