Gavin Whyte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gavin Whyte
Whyte ing taun 2019
Katerangan priangga
Tanggal lair (1996-01-31) 31 Januari 1996 (umur 27)
Papan lair Belfast, Irlandia Lor
Dhuwur 5 ft 7 in (1.70 m)[1]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cardiff City
Angka 20
Karir nom
2009–2014 Crusaders
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2018 Crusaders 132 (43)
2018–2019 Oxford United 36 (7)
2019– Cardiff City 31 (0)
2021Hull City (nyileh) 20 (4)
Tim nasional
2015–2018 Irlandia Lor U-21 7 (0)
2018– Irlandia Lor 10 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:07, 9 May 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:28, 4 September 2020 (UTC)

Gavin Whyte (lair 31 Januari 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia Lor sing main dadi Penyerang kanggo Hull City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Gavin Whyte". Cardiff City F.C. Dibukak ing 31 July 2019.