Rawa Lumbu, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rawa Lumbu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Rawa Lumbu iku kecamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Bojong Menteng
  • Bojong Rawalumbu
  • Pengasinan
  • Sepanjang Jaya