Rawa Lumbu, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rawa Lumbu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi
Kode Kemendagri32.75.05 Edit the value on Wikidata

Rawa Lumbu iku kecamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Bojong Menteng
  • Bojong Rawalumbu
  • Pengasinan
  • Sepanjang Jaya