Menyang kontèn

Jatisampurna, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatisampurna, Bekasi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.75.10 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Jatisampurna iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi