Mustika Jaya, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mustika Jaya, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar24,73 Kilomèter pesagi
Cacah padunung170.950 (2017) Edit this on Wikidata

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Mustika Jaya iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi