Mustika Jaya, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mustika Jaya, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar24,73 Kilomèter pesagi
Cacah padunung170.950 (2017) Edit this on Wikidata

Mustika Jaya iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi