Bekasi Lor, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bekasi Utara, Bekasi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekasi Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Bekasi Lor (Basa Indonésia: Bekasi Utara), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Harapan Baru
  • Harapan jaya
  • Kaliabang Tengah
  • Margamulya
  • Perwira
  • Telukpucung

Cithakan:Bekasi Lor, Bekasi