Pondhok Gedhé, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pondok Gede, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondhok Gedhé
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Pondhok Gedhé (Basa Indonésia: Pondok Gede), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatibaru
  • Jatibening
  • Jatibening Baru
  • Jaticempaka
  • Jatimakmur
  • Jatiwaringin