Pondhok Gedhé, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pondok Gede, Bekasi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondhok Gedhé
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Pondhok Gedhé (Basa Indonésia: Pondok Gede), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatibaru
  • Jatibening
  • Jatibening Baru
  • Jaticempaka
  • Jatimakmur
  • Jatiwaringin