Menyang kontèn

Pondhok Melati, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pondok Melati, Bekasi)
Pondhok Melati
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi
Kode Kemendagri32.75.12 Edit nilai pada Wikidata

Pondhok Melati (Basa Indonésia: Pondok Melati), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatimelati
  • Jatirahayu
  • Jatiwarna
  • Jatimurni