Bantar Gebang, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bantar Gebang, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar17,04 Kilomèter pesagi

Bantar Gebang iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi