Bantar Gebang, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bantar Gebang, Bekasi
Nagara Indonésia
Jembar17,04 Kilomèter pesagi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bekasi {{{nama dati2}}}]]

Bantar Gebang iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi