Jatiasih, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatiasih
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Jatiasih iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon. Jatiasih wewatesan karo Kacamatan Bekasi Kidul ing sisig lor, Kacamatan Pondok Gede ing sisih kulon, Kacamatan Rawa Lumbu ing sisih wétan, lan Kacamatan Jatisampurna lan Gunung Putri ing sisih kidul.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatiasih
  • Jatikramat
  • Jatiluhur
  • Jatimekar
  • Jatirasa
  • Jatisari