Jatiasih, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatiasih
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi
Kode Kemendagri32.75.09 Edit the value on Wikidata

Jatiasih iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon. Jatiasih wewatesan karo Kacamatan Bekasi Kidul ing sisig lor, Kacamatan Pondok Gede ing sisih kulon, Kacamatan Rawa Lumbu ing sisih wétan, lan Kacamatan Jatisampurna lan Gunung Putri ing sisih kidul.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatiasih
  • Jatikramat
  • Jatiluhur
  • Jatimekar
  • Jatirasa
  • Jatisari