Bekasi Kulon, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bekasi Barat, Bekasi)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekasi Kulon, Bekasi
Nagara Indonésia

Bekasi Kulon (Basa Indonésia: Bekasi Barat), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bekasi