Pondhok Melati, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondhok Melati
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi
Kode Kemendagri32.75.12 Edit the value on Wikidata

Pondhok Melati (Basa Indonésia: Pondok Melati), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatimelati
  • Jatirahayu
  • Jatiwarna
  • Jatimurni