Pondhok Gedhé, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondhok Gedhé
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBekasi

Pondhok Gedhé (Basa Indonésia: Pondok Gede), iku kacamatan ing Kutha Bekasi, Jawa Kulon.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Jatibaru
  • Jatibening
  • Jatibening Baru
  • Jaticempaka
  • Jatimakmur
  • Jatiwaringin