Ombèn-ombèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ombèn-ombèn mawa karbonasi
Secangkir kopi

Ombèn-ombèn umumé ngarujuk marang cuwèran sing diulu. Tembung iki kadhang dianggo ing pangertèn sing luwih cupet ya iku ngarujuk marang ombèn-ombèn mawa alkohol.

Ombèn-ombèn sing umum antara liya:

Ombèn-ombèn khas Indonésia[besut | besut sumber]

Liya[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]