Moyohilir, Sumbawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Moyohilir, Sumbawa
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Moyohilir iku kecamatan ing Kabupatèn Sumbawa provinsi Nusa Tenggara Kulon.

Kabupatèn Sumbawa, Nusa Tenggara Kulon
Lambang Kabupatèn Sumbawa

Kecamatan: Alas | Alas Kulon | Batu Lanteh | Empang | Labangka | Labuhan Badas | Lape-Lopok | Lunyuk | Moyohilir | Moyohulu | Plampang | Ropang | Sumbawa | Utan-Rhee

Nusa Tenggara Kulon
Lambang Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kabupatèn: Bima | Dompu | Lombok Kulon | Lombok Tengah | Lombok Wétan | Lombok Lor | Sumbawa | Sumbawa Kulon

Kutha: Mataram | Bima

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Sumbawa