Bolivia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
 
[[Gambar:Salar_de_Uyuni,_Bolivia2.jpg|thumb|left|[[Salar de Uyuni]].]]
'''Bolivia''' iku sawijining nagari ing [[Amerika Kidul]]. Kutha krajannékrajané inggih punika ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².
 
{{Amérika Kidul}}
63.840

besutan

Menu navigasi