Warna: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
31 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ar}} (2) using AWB (10903)
c (→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ar}} (2) using AWB (10903))
 
[[Kategori:Kelir]]
 
{{Link FA|ar}}
{{Link FA|hr}}
1.673

besutan

Menu navigasi