Klawu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Klawu
Color icon gray v2.svg
— Commonly represents —
depression, boredom, neutrality, undefinedness, old age, contentment and speed
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #808080
sRGBB (r, g, b) (128, 128, 128)
HSV (h, s, v) (--°, 0%, 50%)
Sumber HTML/CSS[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Klawu (Basa Indonésia: Abu-abu) ku salah sijiné werna kang arupa padha karo werna awu kayu obong. Werna klawu uga ngandhut utawa bisa digawé saka campuran antara werna ireng lan putih. Werna klawu kagolong ing werna netral.

Pita werna klawu[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Grays.svg
Klawu peteng Klawu padhang
Mixed with 6% kuning. Mixed with 6% biru.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Cithakan:RintĹisan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Klawu&oldid=830151"