Klawu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Klawu
Color icon gray v2.svg
— Commonly represents —
depression, boredom, neutrality, undefinedness, old age, contentment and speed
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #808080
sRGBB (r, g, b) (128, 128, 128)
HSV (h, s, v) (--°, 0%, 50%)
Sumber HTML/CSS[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Klawu iku salah werna kang mèmper werna awu. Werna klawu uga ngandhut utawa bisa digawé saka campuran antara werna ireng lan putih. Werna klawu kagolong ing werna netral.

Pita werna klawu[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Grays.svg
Klawu peteng Klawu padhang
Mixed with 6% kuning. Mixed with 6% biru.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:RintĹisan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Klawu&oldid=1083075"