Jambon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sekar Tulip awerni jambon

Jambon (ing Basa Inggris: pink, utawi ing Basa Indonésia: Merah jambu), punika werni abrit (abang) ingkang boten patos abrit, dipuncampur kaliyan pethak (putih). Werni jambon punika asring dipungandhèngaken kaliyan sipat kawanitan. Sakwangsulipun, ingkang kagandhèng kaliyan sipat jaler punika werni biru[1].

Mangga mirsani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala jawi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jambon&oldid=1104646"